Singeljakten.se

För singlar som vill dejta på nätet


Dejtingsida Info Länk
Match.com Sveriges största dejtingsida, gratis medlemskap. Registrera dig
eDarling Träfffsäker dejting med eDarling Registrera dig


Att dejta online på eDarling

Det är inte alla som har den tid som krävs för att dejta online med att göra sökningar och försöka hitta intressanta nya kontakter för flirtar, romanser eller förhållanden. För denna målgrupp har det på senare tid lanserats flera tjänster inom dejting online som bygger på att medlemmarna matchas mot varandra utifrån personlighetsdrag, framtidsplaner och liknande. Dejtingsajten eDarling är en sådan tjänst inom dejting.

Testa eDarling >>

Matchmaking med vetenskap som grund

eDarlings tjänster inom dejting online bygger på vetenskapliga metoder inom relationsforskning och den matchmaking-funktion som man erbjuder har visat sig fungera ypperligt. Det är många medlemmar som har sparat mängder av tid på att använda eDarlings matchmaking och dessutom träffat helt rätt. Förmodligen är eDarling den dejtingsajt där flest medlemmar träffar någon speciell för en romans eller ett förhållande.

Matchmaking-funktionen bygger på att du som ny medlem får ett formulär med en stor mängd frågor. Frågorna handlar om allt från framtidsutsikter och drömmar till personlighetsdrag och attityder. Det är ingen större konst att fylla i frågeformuläret men det kan ta ganska lång tid. Den tid du spenderar på formuläret är emellertid väl investerad.

När formuläret är inskickat, sätter nämligen eDarlings mjukvara igång att sortera ut de singlar som enligt frågeformuläret bör passa dig perfekt. Sedan presenteras du för dessa singlar och kan ta kontakt genom att skicka ett meddelande. Förhoppningsvis är åtminstone någon av dina nya kontakter någon som du vill ha en fördjupad relation med. Av de tusentals solskenshistorier att döma, fungerar eDarlings matchmaking-funktion mycket bra, så du kan ha stora förhoppningar om du börjar dejta online på eDarling.

Seriositet och säkerhet på eDarling

En stor fördel med eDarling är den mycket seriösa framtoningen och inriktningen mot singlar som har ganska tydliga önskemål med vad de söker hos en partner. Denna inriktning gör automatiskt att dejtingen blir seriös på eDarling. Det är en försvinnande liten andel medlemmar som bara är ute efter en flirt. Inriktningen, tillsammans med matchmaking-funktionen där eDarlings mjukvara sorterar ut intressanta kontakter, gör också att dejtingen blir säker.

Testa eDarling >>