Singeljakten.se

För singlar som vill dejta på nätet


Dejtingsida Info Länk
Match.com Sveriges största dejtingsida, gratis medlemskap. Registrera dig
eDarling Träfffsäker dejting med eDarling Registrera dig


Dejta på Match.com

Match.com är den största dejtingsajten i Sverige och det säger inte så lite. Dejting på nätet är oerhört populärt i Sverige och en dejtingsajt som kan sägas vara störst har flera hundratusen medlemmar. Att dejta på Match.com är inte en garanti för att man kan träffa en trevlig flirt, en kortare romans eller ”den rätte”, men chanserna är som störst på just Match.com.

Bli medlem på Match.com >>

Fördelar med Match.com

Match har en mängd fördelar jämfört med konkurrenterna. Den största konkurrensfördelen är storleken. Dejting på nätet är på många sätt ett nummerspel. Med det menas att du har större chanser att hitta rätt om du har fler personer att kontakta. På en dejtingsajt med bara några hundra medlemmar ska den bildliga blixten verkligen slå ner för att du ska hitta rätt. På en dejtingsajt med flera hundratusen medlemmar blir det betydligt lättare.

En annan fördel med Match.com är seriositeten. Match är inte en dejtingsajt för personer som söker diskreta träffar och tillfälliga förbindelser. Den absoluta majoriteten av medlemmarna på Match.com är seriösa i sitt sökande efter någon att förhoppningsvis dela livet med. Att Match har denna image gör att det känns tryggt och säkert att dejta.

Enkelt att dejta på Match

En tredje fördel med Match.com är att det helt enkelt är mycket lätt att dejta! Registreringen tar bara någon minut och sedan kan du direkt vara igång med att göra sökningar och börja flirta. Alla steg fram till tidpunkten då du vill ta kontakt med någon är helt kostnadsfria. Du kan kostnadsfritt lägga upp en profil och ett profilfoto samt söka efter potentiella kontakter. Det är när du har hittat en eller flera medlemmar som du gärna vill kontakta som du måste bli betalande medlem. Du har flera abonnemangspaket att välja mellan. Vill du bara doppa fötterna lite försiktigt väljer du ett abonnemang på en månad. Vill du verkligen ge Match en chans kan du köpa abonnemang för en längre tid på en gång.

Bli medlem på Match.com >>