Singeljakten.se

För singlar som vill dejta på nätet


Dejtingsida Info Länk
Match.com Sveriges största dejtingsida, gratis medlemskap. Registrera dig
eDarling Träfffsäker dejting med eDarling Registrera dig


Stora dejtingsajter med många singlar

Bland de dejtingsajter som finns i Sverige finns det såklart många singlar på så gott som alla av dem. Syften med att ha en dejtingsajt är trots allt att föra så många singlar som möjligt tillsammans så att de förhoppningsvis inte är singlar länge till. Bland de stora dejtingsajterna som finns att tillgå ingår bland annat Match, Edarling och SprayDate. Därför ska vi kort och koncist gå igenom de grundläggande dragen i dessa och varför just de är att föredra.

Nätdejting är numera mer populär än traditionell dejting. I stället för att träffa nya människor för flirtar eller romanser i verkliga världen, är det fler och fler som använder sig av dejtingsajter för att hitta nya kontakter. De senaste årens ökade popularitet för nätdejting har lett till att det idag finns upp emot 100 dejtingsajter som riktar sig till svenska användare, och fler tillkommer för varje år.

Skillnader mellan dejtingsajter

En del dejtingsajter är mycket nischade, medan andra kan betraktas som allmänna och öppna för alla. Av naturliga skäl har de mer nischade dejtingsajterna färre medlemmar än de allmänna. De flesta dejtingsajter har dock samma typer av funktioner. Man kan göra sökningar, skicka meddelanden och flörtar, ladda upp bilder samt få tillgång till artiklar och tips om hur man lyckas med dejting på nätet.

Något som är speciellt för stora dejtingsajter är att de har mer avancerade funktioner för matchmaking. På grund av att stora dejtingsajter har mer personal kan också sägas att man som medlem förmodligen får en säkrare och tryggare dejtingupplevelse. Många av de största dejtingsajterna har till exempel personal som granskar alla dejtingprofiler manuellt.

Match.com

Match, eller Match.com som den också brukar bli refererad till som, är en av de dejtingsajterna i Sverige som har varit med längst, och har på så sätt också hunnit få flest medlemmar genom åren. Detta gör Match till en av de mest erfarna företagen när det gäller nätdejting i detta land. Vill man använda sig av en sida med många medlemmar i många olika åldrar som har bred erfarenhet av nätdejting ska man alltså använda sig av Match.com.

Match.com är en världsomspännande dejtingsajt som har flera miljoner användare världen över. I Sverige är Match.com en av de absolut största aktörerna. Flera hundra tusen singlar loggar in på Match.com varje dag för att göra sökningar, skicka meddelanden, uppdatera sina dejtingprofiler, med mera. Match.com betraktas som en mycket seriös dejtingsajt, med stort fokus på säkerhet och trygghet.

Vidare till Match.com

Edarling

Edarling är en av de lite nyare aktörerna på marknaden för dejting på nätet i Sverige, och har på så sätt inte hunnit få samma status som de allra största sidorna som til exempel Match eller Mötesplatsen. Trots detta har Edarling många medlemmar, och det strömmar hela tiden in nya singlar, vilket gör denna hemsida till ett attraktivt mål för dem som letar efter kärleken på nätet.

E-darling har på senare år vuxit till att bli en utmanare till Match.com och Spraydate. E-darling har ett lite annorlunda sätt att närma sig dejting på nätet. Här ligger nämligen fokus på matchmaking. Tanken är att medlemmarna ska kunna förenkla sin nätdejting genom att få skräddarsydda förslag på personer att kontakta.

Direkt till eDarling

SprayDate

Spraydate är den absolut största dejtingsajten i Sverige, om man ser till antalet medlemmar. Det är dock svårt att avgöra hur många av medlemmarna ska kan anses vara ”aktiva”. Spraydate är gratis att använda. Så har det varit ända sedan sajten lanserades 1999.

SprayDate är en av de svenska hemsidor som erbjuder det bredaste utbudet av tjänster. Av dessa tjänster ingår också nätdejting. Med sina många tjänster gör det att SprayDate har lätt för att rekrytera nya medlemmar, och har därför en av de största kundkretsarna av nätdejtande svenskar i hela landet. Det enda negativa man kan säga om SprayDate är att dejtingen där i vissa fall kan upplevas som något oseriös.