Singeljakten.se

För singlar som vill dejta på nätet


Dejtingsida Info Länk
Match.com Sveriges största dejtingsida, gratis medlemskap. Registrera dig
eDarling Träfffsäker dejting med eDarling Registrera dig


Casual dating

Casual dating är en engelsk term för kravlösa relationer utan förpliktelser. Tanken med casual dating är helt enkelt att likasinnade ska kunna njuta av spännande äventyr utan de måsten och krav som följer av seriösa förhållanden. På senare tid har casual dating blivit lite av en trend. Trenden följer förmodligen av den mer liberala synen på förhållanden och sexualitet. Den ökade individualiseringen i samhället spelar säkerligen också in. Dessutom har det ständigt ökande antalet dejtingsajter för casual dating gjort det mycket enklare att träffa likasinnade.

I korthet kan man säga att de som uppskattar möjligheterna med casual dating har ett eller fler av följande mål med dejtingen.

Tillfälliga erotiska äventyr

Casual dating är inte en direkt synonym till erotisk dejting, men en stor del av medlemmarna på casual dating-sajterna på nätet har som främsta mål med sitt medlemskap att hitta nya kontakter för mer tillfälliga erotiska äventyr. Många av dejtingsajterna har förstått detta och erbjuder en hel rad verktyg för att medlemmarna snabbt och enkelt ska hitta intressanta kontakter.

Kortare romanser

Långt ifrån alla känner sig bekväma i ett parförhållande. Framför allt är det alla måsten och alla förpliktelser som kan kännas begränsande. Med casual dating är det enkelt att hitta likasinnade som hellre inleder nya romanser än låser sig fast i långvariga förhållanden.

En krydda i vardagen

En del personer lever i förhållanden som med tiden kanske har tappat sin glöd. Barn, jobb och andra förpliktelser tar tid och gör att det finns mindre och mindre tid för ömsinta tillfällen. Vissa förhållanden blir helt enkelt ganska torftiga efter ett tag och det finns många som skulle uppskatta en liten romans för att sätta lite krydda i vardagen, utan att för den delen lämna sin nuvarande partner. Lösningen stavas casual dating. Med casual dating finns stora möjligheter att hitta likasinnade för kortare eller längre romanser.