Singeljakten.se

För singlar som vill dejta på nätet


Dejtingsida Info Länk
Match.com Sveriges största dejtingsida, gratis medlemskap. Registrera dig
eDarling Träfffsäker dejting med eDarling Registrera dig


Singel? Testa dejting med dejtingsajternas gratiserbjudanden

Är du singel och är sugen på att prova på något nytt när det gäller ditt kärleksliv? Då kanske nätdejting är något för dig! Nätdejting har vuxit allt mer under de senaste åren, och det har gjort att det har blivit allt bättre för alla singlar som vill testa dejting på nätet gratis. Inte nog med att det finns många gratiserbjudanden på de hemsidor som normalt tar betalt för sina tjänster finns det också en hel del sidor som inte bara gör så at deras medlemskap är gratis, utan att alla tjänster på deras sajt också blir tillgängliga utan kostnad.

Gratis testperioder

De hemsidor som erbjuder nätdejting som normalt sett kostar pengar för användarna ger inte sällan ut gratiserbjudanden som gör att man för en tid kan prova på hela hemsidan helt gratis. Det gör att man kan känna sig för om det är en hemsida man vill fortsätta att besöka och leta efter en partner på. Efter att testperioden är slut får man ofta betala det ordinarie priset för att få stanna kvar som medlem på hemsidan, men då har för det mesta kunnat bilda sig en uppfattning om man tyckte att det var en bra dejtingsajt eller inte.

Gratis förmånsmedlemskap

Vissa av dejtingsajterna erbjuder sina kunder ett gratis så kallat basmedlemskap, vilket gör att de kan använda en begränsad del av sidans tjänster utan betalning. För dessa medlemmar är det i visa fall gratis att prova på ett så kallat förmånsmedlemskap under en viss tidsperiod för för att man ska veta vad det handlar om innan man betalar pengar för det. Detta gör att man enkelt kan uppleva om de fördelar ett förmånsmedlemskap erbjuder överväger normalkostnaden som man får betala efter att gratiserbjudandet för medlemskapet är över.